O nama

LesArt, obrt za popravak puhačkih instrumenata, izvođačku umjetnost i usluge, vl. Saša Lesar

Pomažemo glazbenicima i roditeljima mladih glazbenih nada očuvati puhačke instrumente na način da ih s puno pažnje i profesionalnosti servisiramo i popravljamo.
Bitno nam je da svaku uslugu servisa i popravka odrađujemo profesionalno, stečenim dugogodišnjim iskustvom i znanjem, prema dogovoru s klijentom.
Kod nas su vaši instrumenti u sigurnim rukama iskusnog majstora i dugogodišnjeg trubača koji će vas uz popravak ili servis rado savjetovati i o održavanju vašeg instrumenta kako bi vas što dulje služio.
 
Par kratkih crtica o nama:
 
“Saša Lesar se već više od dvadeset godina bavi sviranjem limenih puhačkih instrumenata. Svirao je u brojnim puhačkim orkestrima (Koprivnički Ivanec ,Koprivnica, Virje, Kutina, Križevci), jedan je od osnivača sastava ElCombo te je cijeli svoj životni vijek posvetio glazbi u raznim tamburaškim sastavima i glazbenim grupama.
 
Oduvijek ga je interesirala mehanika i način funkcioniranja puhačkih instrumenata. S obzirom na svoje zanimanje kovinotokara i činjenicu da u Hrvatskoj postoji samo nekoliko majstora odlučio je pomoći glazbenicima u okolici i otvoriti servis u Koprivnici.
 
U poslu mu pomaže supruga Mirjana, od pomoći oko čišćenja i poliranja u radioni, do samog vođenja obrta, dokumentacije, financija i urednog poslovanja.”
 
Obratite nam se s povjerenjem jer svaki instrument koji dođe u našu radionicu ima svoju priču i mi ćemo napraviti sve da bude ispravan, dugo traje i da na njemu odsvirate još puno krasnih melodija.
LesArt tim – Saša i Mirjana

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija”